Åbningstider

Mandag 10.00 - 16.00
Tirsdag 10.00 - 16.00
Onsdag 10.00 - 16.00
Torsdag 10.00 - 18.00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket

På grund af travlhed er online booking lukket midlertidig

Paraffinbehandling Aalborg og Nørresundby

Efter en kold vinter med sne og slud, hvor huden på hænder og fødder har lidt et knæk og trænger til et ordentligt boost, er det en god idé at vælge en behandlingsform, der for alvor genopretter din huds sundhed og gør den blød. Det er netop hér, du bør overveje en paraffinbehandling.

Paraffin er nemlig en mineralsk olie, der går ind og arbejder dybt og løsner op i din vintertørre hud. Olien bliver flydende ved opvarmning og som konsistensmæssigt minder om voks, når den afkøles og fås endvidere både med og uden duft.

Hos Fodklinikken tilbyder vi paraffinbehandlinger af hænder og fødder. Denne type behandling er til dig, der søger en dybdegående og ekstra plejende behandling for at genskabe din huds fugt og smidighed. I min klinik i Nørresundby kan du vælge paraffinbehandling til dine hænder, fødder eller begge dele.

Når du sætter dig i stolen her i min klinik i forbindelse med en paraffinbehandling påbegyndes behandlingen altid med en afrensning, der efterfølges af, at den nærende olie masseres ind i huden. Derefter dyppes hånden/foden i et varmt paraffinkar og pakkes ind i plast og frottéhandsker/-sokker. Behandlingen afsluttes med en fugtgivende creme.

I forbindelse med en paraffinbehandling anbefaler jeg altid, at du efterfølgende anvender en god, nærende creme flere gange dagligt med henblik på at vedligeholde og optimere behandlingen. Jeg rådgiver naturligvis gerne i forhold til hvilken creme, du med fordel kan bruge fremover.

Paraffin for gigt, psoriasis m.m.

Udover at være en fremragende fugtgiver, har paraffin ligeledes vist sine unikke egenskaber ved behandling hos patienter med eksempelvis gigt, psoriasis og dårlig blodcirkulation. Varmen fra paraffinen og massagen går ganske enkelt ind og arbejder dybt og løsner op i blandt andet gigtplagede led.

Vær opmærksom

Klienter med forhøjet blodtryk og diabetes bedes altid oplyse om dette ved bestilling af paraffinbehandling. Har man åbne sår eller inflammationer på huden udføres behandlingen ikke.

Tidsbestilling Paraffinbehandling

Idet jeg har rygende travlt i min klinik, er det nødvendigt med tidsbestilling i forbindelse med en behandling, uanset om der er tale om hel- eller delbehandlinger. Det sparer dig således også for at komme forgæves og det sikrer dig samtidig, at du aldrig behøver bekymre dig om andet end 100 % afslapning, når du sidder i stolen her hos mig.

Jeg lever af glade kunder og betragter det som et ufravigeligt kriterium, at du skal forlade Fodklinikken med sunde fødder, et smil på læben og lysten til at komme tilbage næste gang, behovet for en fodbehandling opstår.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik her i Nørresundby, kun et stenkast fra Aalborg midtby.