Åbningstider

Mandag 10.00 - 16.00
Tirsdag 10.00 - 16.00
Onsdag 10.00 - 16.00
Torsdag 10.00 - 18.00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket

På grund af travlhed er online booking lukket midlertidig

Om Fodpleje Aalborg

Jeg er lægeexam. fodplejer. Uddannet på Viborg Helsepraktik 2015 og har åbnet klinik på Brotorvet 3, i Nørresundby.

Jeg lægger vægt på høj kvalitet, og ser på fodbehandlingen som en vigtig del af en helhed, hvor du som patient er i centrum og kan få hjælp og vejledning til,hvordan du bedst kan passe på dine fødder. Jeg går højt op i at yde den bedste behandling og service og tror på dette giver det bedste resultat på lang sigt.

Jeg er med min Lægeexam.fodplejer udannelse din optimale sparringspartner, når det gælder behandling, information og rådgivning..
InfoPraktiske oplysninger og gode råd.

Fodpleje er forebyggelse og behandling af fodlidelser ydet af en lægeeksamineret fodplejer.

Specialet består af:

Er uddannet til at yde fodbehandling og fodpleje.
Behandling af nedgroede negle ved bøjlebehandling.
Fremstiller speciel håndlavede bøjler til nedgroede negle.
Foretager fysiologiske og neurologiske undersøgelser af foden.
Kan rådgive/vejlede i fodtøj, fodgymnastik, pleje af fødder, forebyggelse og bevarelse af fodens funktioner og sundhed
Er specialist i diabetes og gigtrelaterede fodproblemer.
Er medlem af SADF og gennem fælles kollektiv forsikring dækket af en erhvervsansvar – og lovpligtig behandlerforsikring.

Det bedste en kunde kan gøre for at få en korrekt fodbehandling er at opsøge en SADF godkendt lægeexam. Fodplejer. Vi er nemme at kende på vores logo – SADF Sammenslutningen af Danske Fodplejere.

Diabetes og pensionister

Har du fået konstateret diabetes, er det altid en god idé at tage en snak med din fodplejer, som kan råde og vejlede dig. Er du henvist fra egen læge til en såkaldt fodstatus, skal den foretages hos en privatpraktiserende statsautoriseret fodterapeut med et ydernummer.
Alt efter, hvordan dine fødder har det, kan du komme i betragtning til x antal behandlinger med tilskud fra staten, desværre kan dette tilbud ikke opnås hos en fodplejer.

Har du yderligere behov for fodbehandlinger resten af året, og er du pensionist, og har du udvidet helbredstillæg kan disse behandlinger også fortages af en fodplejer.

Der er to forskellige slags tillæg:

1. Det almindelige helbredstillæg, der går gennem sygesikringen er lægehenvist og kan desværre ikke benyttes hos fodplejere.
2. Udvidet helbredstillæg, der går gennem kommunen skal der søges om, gennem borgerservice, dette tillæg gælder også hos fodplejere.