Åbningstider

Mandag 10.00 - 16.00
Tirsdag 10.00 - 16.00
Onsdag 10.00 - 16.00
Torsdag 10.00 - 18.00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket

På grund af travlhed er online booking lukket midlertidig

Nedgroede negle Aalborg og Nørresundby

Nedgroede negle kan være en smertefuld tilstand, hvor alene det at have sko på, kan være lidt af en udfordring. Det er en tilstand, der opstår, når neglenes sider vokser ned i huden. Herved dannes der hård hud, ligtorne og indimellem dannes der sågar sår. Dette giver som sagt ømhed og kan i svære tilfælde lede til betændelse, fordi den nedgroede negl ganske enkelt skærer sig ned i huden.

Som lægeeksamineret fodplejer, har jeg solid erfaring med at afhjælpe nedgroede negle, inden det kommer så vidt, at et kirurgisk indgreb er nødvendigt. Hvor et kirurgisk indgreb har til formål at fjerne neglesiderne for at undgå, at tilstanden opstår igen, arbejder jeg i min klinik med neglen, som den er og fokuserer derimod som en naturlig del af behandlingen på forebyggende vejledning i god neglepleje. I min klinik tilbydes du således behandling med en plastikbøjle, der er en både effektiv og 100 % smertefri behandlingsform.

Metalbøjle

Behandling med plastikbøjle er en behandlingsform, der øjeblikkeligt afhjælper ømheden omkring den pågældende negl. Bøjlen limes på den pågældende negl og sidder på en sådan måde, at den med et lille træk, løfter neglens sider fri af det ømme sted. En plastikbøjle sættes fast med lim og skal – for et optimalt resultat – sidde på neglen, indtil denne er vokset og har fået sin naturlige form igen. Når du får behandlet en nedgroet negl med plastikbøjle, vil du ikke mærke denne i hverdagen, ligesom selve behandlingen også er helt og aldeles smertefri.

Negleklipning

I forbindelse med den udførte bøjlebehandling, finder vi sammen årsagen til den eller de nedgroede negle. Årsager kan typisk være forkert fodtøj, ligesom det i en lang række tilfælde også kan bunde i noget så simpelt som forkert negleklipning. Ud fra årsagen til den opståede tilstand, vil du få vejledning i forhold til, hvad du selv kan gøre for, at tilstanden opstår igen.

Tidsbestilling nedgroet negle

Idet jeg har rygende travlt i min klinik, er det nødvendigt med tidsbestilling i forbindelse med en behandling, uanset om der er tale om hel- eller delbehandlinger. Det sparer dig således også for at komme forgæves og det sikrer dig samtidig, at du aldrig behøver bekymre dig om andet end 100 % afslapning, når du sidder i stolen her hos mig.

Jeg lever af glade kunder og betragter det som et ufravigeligt kriterium, at du skal forlade Fodklinikken med sunde fødder, et smil på læben og lysten til at komme tilbage næste gang, behovet for en fodbehandling opstår.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik her i Nørresundby, kun et stenkast fra Aalborg midtby.