Åbningstider

Mandag 10.00 - 16.00
Tirsdag 10.00 - 16.00
Onsdag 10.00 - 16.00
Torsdag 10.00 - 18.00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket

På grund af travlhed er online booking lukket midlertidig

Laserbehandling Aalborg og Nørresundby

Der er mange behandlingsmuligheder, når vi taler om laserbehandlinger. Denne type behandling fungerer i bund og grund som en slags akupunktur, der blot udføres med laser i stedet for nåle, hvorfor den også er ekstremt skånsom for din hud.

Blandt de mange gode egenskaber, der er ved akupunktur udført med laser er blandt andet:

Er betændelseshæmmende
Er smertehæmmende
Øger blodgennemstrømningen
Mobiliserer immunsystemet
Øger dannelsen af kollagent væv

Det er blot nogle af grundene til, at jeg i min klinik foretrækker denne type behandling til eksempelvis fodvorter, hælsporer, smerter i fodsålen m.m. En af de mest markante fordele ved anvendelse af laserbehandlinger i forbindelse med fodvorter er, at disse – modsat den traditionelle frysebehandling – er fuldstændig smertefrie. I forbindelse med vortebehandling vil der oftest også være tale om et decideret behandlingsforløb, hvor vi sammen vurderer omfanget.

Når du bestiller en laserbehandling mod hælsporer, anbefaler jeg ligeledes, at vi sammen tilrettelægger et behandlingsforløb, da denne tilstand ikke afhjælpes ved en enkelt behandling. Hælsporer er en overbelastning af trædepuden under hælbenet og opstår eksempelvis på grund af platfod eller hulfod, overvægt, brug af forkert fodtøj og gigtsygdomme. Behandling af hælspore bør i øvrigt kombineres med dertil beregnede indlæg og fodtøj, der bedst muligt støtte din svang.

Det lys, der anvendes i forbindelse med laserbehandlinger, trænger dybt ind i vævet og fremmer hver enkelt celles naturlige helingsproces. Tidshorisonten for heling i forbindelse med nogle af de ovenfor nævnte tilstande kan derfor i nogle tilfælde reduceres markant.
Er du interesseret i at høre mere om akupunktur med laserbehandling, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig eller kigge forbi klinikken. Her kan jeg

samtidig også fortælle dig om mulighederne for at behandle lige netop din tilstand med laserakupunktur.

Tidsbestilling Lazerbehandling

Idet jeg har rygende travlt i min klinik, er det nødvendigt med tidsbestilling i forbindelse med en behandling, uanset om der er tale om hel- eller delbehandlinger. Det sparer dig således også for at komme forgæves og det sikrer dig samtidig, at du aldrig behøver bekymre dig om andet end 100 % afslapning, når du sidder i stolen her hos mig.
Jeg lever af glade kunder og betragter det som et ufravigeligt kriterium, at du skal forlade Fodklinikken med sunde fødder, et smil på læben og lysten til at komme tilbage næste gang, behovet for en fodbehandling opstår.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik her i Nørresundby, kun et stenkast fra Aalborg midtby.