Åbningstider

Mandag 10.00 - 16.00
Tirsdag 10.00 - 16.00
Onsdag 10.00 - 16.00
Torsdag 10.00 - 18.00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket

På grund af travlhed er online booking lukket midlertidig

Hårfjerning med voks Aalborg og Nørresundby

Når sommeren nærmer sig og benene igen skal vises frem i et par shorts eller en let sommerkjole, er det om at finde sig en klinik, der kan levere en rigtig god voksbehandling, der holder i et godt stykke tid efterfølgende.

Hos Fodklinikken på Brotorvet 3 i Nørresundby, byder jeg dig velkommen til en behandling lidt ud over det sædvanlige. Jeg tilbyder hårfjerning på dine underben og udfører alle behandlingerne med voks for et glat og ikke mindst holdbart resultat. Hårfjerning med voks kan være en hård omgang for din hud, hvorfor jeg naturligvis altid anvender de mest skånsomme produkter.

Før og efter din voksbehandling

Inden en voksbehandling anbefaler jeg altid, at du sørger for at eksfoliere din hud godt og grundigt med en god scrub. I den forbindelse er det ligeledes en god idé at sørge for at gennemfugte din hud med din favorit bodylotion. Begge dele bør udføres dagen før den pågældende behandling.

Ved hårfjerning med voks fjernes hårene ved roden og ved regelmæssig voksbehandling er man hårfri i 3-6 uger. For at opnå en optimal hårfjerning, at hårene på dine ben er mindst 5-10 mm lange. Såfremt du har anvendt skraber, inden du beslutter dig for en voksbehandling, bør du vente 2-3 uger med din behandling efter sidste skrabning, således hårene på dine ben kan nå at få den optimale længde for det bedste resultat.

I de 24 timer der følger efter din voksbehandling frarådes solbadning, brug af parfumerede cremer og lotions samt deodorant og selvbruner. Det anbefales ligeledes at dyrke stærk motion og stramtsiddende syntetisk tøj. 3-4 dage efter din voksbehandling, anbefales du regelmæssig brug af en god scrub på dine voksede ben. Dette tjener det formål at forebygge mod indgroede hår.

Tidsbestilling hårfjerning

Idet jeg har rygende travlt i min klinik, er det nødvendigt med tidsbestilling i forbindelse med en behandling, uanset om der er tale om hel- eller delbehandlinger. Det sparer dig således også for at komme forgæves og det sikrer dig samtidig, at du aldrig behøver bekymre dig om andet end 100 % afslapning, når du sidder i stolen her hos mig.

Jeg lever af glade kunder og betragter det som et ufravigeligt kriterium, at du skal forlade Fodklinikken med sunde fødder, et smil på læben og lysten til at komme tilbage næste gang, behovet for en fodbehandling opstår.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik her i Nørresundby, kun et stenkast fra Aalborg midtby.