Åbningstider

Mandag 10.00 - 16.00
Tirsdag 10.00 - 16.00
Onsdag 10.00 - 16.00
Torsdag 10.00 - 18.00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket

På grund af travlhed er online booking lukket midlertidig

Fodterapi Aalborg og Nørresundby

Det er vigtigt, du passer på dine fødder igennem hele livet, men indimellem kan der opstå tilstande, der kræver en ekspert, der kan hjælpe dig med at genoprette sundheden i dine fødder.

Det ligger næsten i ordet fodterapi – det drejer sig om terapi for dine fødder og lidt ligesom når du besøger enhver anden specialist i fysisk eller psykisk velvære, skal det føles lidt lettere at gå herfra, end det gjorde at gå ind ad døren i min klinik her i Nørresundby. I forbindelse med fodterapi, skelner jeg imellem henholdsvis hel- og delbehandlinger, der dog begge har til formål at efterlade dig med sunde, velplejede fødder.

Hos Fodklinikken tilbydes du helbehandlinger, der er en behandling af hele foden. Det er den mest almindelige behandlingsform, når der tales om behandlinger i forbindelse med fodpleje. Når du bestiller tid til en helbehandling her i klinikken, påbegyndes behandlingen altid med en individuel vurdering af dine fødder. Derved opnår du det bedste og mest holdbare resultat, da jeg ud fra min vurdering nøje tilrettelægger behandlingen med henblik på at give eventuelle ”problemområder” lidt ekstra opmærksomhed..

En helbehandling af fodterapi i min klinik inkluderer:

Negle klippes, renses og fræses
Hård hud, hælerevner og ligtorne fjernes
Creme påsmøres.

En helbehandling afsluttes altid med en let fodmassage, ligesom jeg afslutter enhver behandling med professionel vejledning og gode råd, der tager udgangspunkt i dine fødder. På den måde kan du forlade min klinik velvidende, at du, uden problemer, selv kan holde dine fødder sunde, indtil vi ses igen.
I min klinik tilbydes du derudover delbehandlinger. Det kan være neglebehandling – herunder behandling af nedgroede negle, behandling af hård hud, fodvorter m.m. Det er naturligvis også muligt at tilkøbe delbehandlinger i forbindelse med en helbehandling, såfremt du måtte have et ønske derom..

Tidsbestilling af fodterapi

Idet jeg har rygende travlt i min klinik, er det nødvendigt med tidsbestilling i forbindelse med en behandling, uanset om der er tale om hel- eller delbehandlinger. Det sparer dig således også for at komme forgæves og det sikrer dig samtidig, at du aldrig behøver bekymre dig om andet end 100 % afslapning, når du sidder i stolen her hos mig..

Jeg lever af glade kunder og betragter det som et ufravigeligt kriterium, at du skal forlade Fodklinikken med sunde fødder, et smil på læben og lysten til at komme tilbage næste gang, behovet for en fodbehandling opstår..

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik her i Nørresundby, kun et stenkast fra Aalborg midtby.