Åbningstider

Mandag 10.00 - 16.00
Tirsdag 10.00 - 16.00
Onsdag 10.00 - 16.00
Torsdag 10.00 - 18.00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket

På grund af travlhed er online booking lukket midlertidig

Fodmassage Aalborg og Nørresundby

Er dine fødder ømme eller trænger de blot til lidt forkælelse af en af byens mest engagerede fodplejere? Her fra min klinik, Fodklinikken på Brotorvet 3 i Nørresundby, byder jeg velkommen til en lang række forskellige kunder fra Aalborg, Nørresundby og omegn.

Uanset om man har et job, hvor man står op mange timer hver eneste dag eller om man har et, der foregår ved et skrivebord på et kontor, kan det indimellem være rart at overlade sine fødder til en ekspert, der kigger på hvert enkelt sæt fødder med individuelle briller.

Fodmassage kan således anbefales, uanset hvem du er, ligesom en dybdegående fodmassage kan styrke blodcirkulationen – eksempelvis om sommeren, hvor rigtig mange mennesker har tendens til hævede fødder og ben grundet det varme vejr.

Når du besøger min klinik her i Nørresundby, kan du bestille fodmassage som en delbehandling – eventuelt kombineret med andre delbehandlinger. En delbehandling kan eksempelvis være en paraffinbehandling, der blandt andet har til formål at genskabe fugten i din hud. Det kan ligeledes være i forbindelse med hårfjerning på underbenet, således du får en mere komplet oplevelse fyldt med selvforkælelse.

Bestiller du i stedet for tid til en helbehandling, er fodmassage altid inkluderet i behandlingen, der består af:

Negle klippes, renses og fræses
Hård hud, hælerevner og ligtorne fjernes
Creme påsmøres

Når du får bestiller tid til en helbehandling i min klinik, afsluttes behandlingen således altid med en let fodmassage, ligesom jeg afslutter enhver behandling med professionel vejledning og gode råd med udgangspunkt i dine fødder. På den måde kan du forlade min klinik velvidende, at du, uden problemer, selv kan holde dine fødder sunde, indtil vi ses igen.

Tidsbestilling fodmassage

Idet jeg har rygende travlt i min klinik, er det nødvendigt med tidsbestilling i forbindelse med en behandling, uanset om der er tale om hel- eller delbehandlinger. Det sparer dig således også for at komme forgæves og det sikrer dig samtidig, at du aldrig behøver bekymre dig om andet end 100 % afslapning, når du sidder i stolen her hos mig.
Jeg lever af glade kunder og betragter det som et ufravigeligt kriterium, at du skal forlade Fodklinikken med sunde fødder, et smil på læben og lysten til at komme tilbage næste gang, behovet for en fodbehandling opstår.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik her i Nørresundby, kun et stenkast fra Aalborg midtby.