Åbningstider

Mandag 10.00 - 16.00
Tirsdag 10.00 - 16.00
Onsdag 10.00 - 16.00
Torsdag 10.00 - 18.00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket

På grund af travlhed er online booking lukket midlertidig

Fodbehandling Aalborg og Nørresundby

En fodbehandling kan være rigtig mange ting, men alfa og omega er, at du altid vælger en professionel fodplejer til at håndtere dine fødder – det er jo, trods alt, dem, der skal bære dig resten af dit liv.
Når der tales fodbehandlinger, drejer det sig – i sagens natur – om behandlinger, der foretages på dine fødder. Fodbehandlinger foretages dog af forskellige årsager og med forskellige formål. Slutresultatet skal til gengæld altid være det samme; nemlig sunde fødder.
I min klinik tilbydes du først og fremmest en helbehandling, der er den mest almindelige behandlingsform, når vi taler om fodbehandlinger. I den forbindelse vurderes dine fødder selvfølgelig individuelt med henblik på at kunne tilbyde dig den mest optimale behandling.

En fodbehandling i min klinik inkluderer derudover:

Negle klippes, oprenses og slibes
Hård hud, hælerevner og ligtorne fjernes
Creme påsmøres
Afsluttes med let fodmassage

En helbehandling afsluttes altid med professionel vejledning og gode råd, således du går fra klinikken velvidende, at du med lethed også selv kan holde dine fødder sunde, indtil vi ses igen.

I min klinik tilbydes du endvidere delbehandlinger, der kan være neglebehandling – herunder behandling af nedgroede negle, behandling af hård hud, fodvorter m.m.

Diabetesbehandlinger

I forbindelse med fodbehandlinger på Fodklinikken, tilbyder jeg endvidere diabetesbehandlinger.
Diabetes – både type 1 og type 2 – kan medføre sår, der har vanskeligt ved at hele. Derfor er det vigtigt, at du jævnligt holder øje med trykmærker, rødmen samt sår og revner på dine fødder. Også under dine fodsåler og imellem tæerne. Såfremt der er skader på huden, skal disse behandles med det samme, ligesom årsagen hurtigst muligt skal konstateres.
Jeg har som lægeeksamineret fodplejer kompetencerne og erfaringen til at udføre denne type behandlinger og som diabetespatient kan du trygt overlade dine fødder i mine hænder.

Tidsbestilling fodbehandling

Idet jeg har rygende travlt i min klinik, er det nødvendigt med tidsbestilling i forbindelse med en behandling, uanset om der er tale om hel- eller delbehandlinger. Det sparer dig således også for at komme forgæves og det sikrer dig samtidig, at du aldrig behøver bekymre dig om andet end 100 % afslapning, når du sidder i stolen her hos mig.

Jeg lever af glade kunder og betragter det som et ufravigeligt kriterium, at du skal forlade Fodklinikken med sunde fødder, et smil på læben og lysten til at komme tilbage næste gang, behovet for en fodbehandling opstår.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik her i Nørresundby, kun et stenkast fra Aalborg midtby.