Åbningstider

Mandag 10.00 - 16.00
Tirsdag 10.00 - 16.00
Onsdag 10.00 - 16.00
Torsdag 10.00 - 18.00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket

På grund af travlhed er online booking lukket midlertidig

Behandling af fodvorter Aalborg og Nørresundby

Vorter skyldes en virusinfektion i huden, der kaldes Human Papiloma Virus, hvoraf der findes mere end 100.000 varianter. Disse medfører forandringer i huden, der således kommer til udtryk i form af disse små gevækster, vi populært kalder fodvorter. Denne type infektion angriber hudcellerne og huden rundt om selve infektionen bliver forhornet. Fodvorter kan ofte være ømme, særligt ved tryk fra siden af selve vorten – de er dog relativt hyppige og som oftest ganske harmløse.

En fodvorte smitter ved direkte berøring og indirekte kontakt – eksempelvis på våde gulve i omklædningsrum, i svømmehallen, igennem deling af håndklæder og badesko m.fl. Vortesmitte sker sandsynligvis, hvis du har små skader i huden, hvis du har ekstremt tør hud eller hvis det øverste hudlag er opløst af fugt eller vand (som det fx bliver i svømmehallen). De fleste vorter bekæmpes helt naturligt af vores immunforsvar, hvor spontan helbredelse oftest vil ske indenfor en periode på et par år.

Vorter er oftest relativt lette at opdage. De kan både være tynde, flade, knudelignende eller sågar kuppelformede. Man kan dog typisk genkende fodvorter ved små sorte prikker i vorten, der ses umiddelbart under det fohornede lag.

Laserbehandling af fodvorter

Du kan få behandlet dine fodvorter her på Fodklinikken på Brotorvet 3 i Nørresundby. Jeg anvender kun godkendte behandlingsmetoder og tager altid udgangspunkt i din situation, inden behandling påbegyndes. Der findes forskellige behandlingsmetoder, når det kommer til behandling af fodvorter, hvoraf den mest kendte nok er frysning. Her på klinikken anvender jeg dog udelukkende laserbehandling til behandling af fodvorter. Behandlingen påbegyndes således med, at jeg beskærer vorten, hvorefter jeg fortsætter behandlingen med laser, der går ind og genopretter immunforsvaret i det pågældende område. Denne behandlingsmetode adskiller sig først og fremmest fra eksempelvis frysning ved, at den er 100 % smertefri.

Når du får bestiller tid til en helbehandling i min klinik, afsluttes behandlingen altid med en let fodmassage, ligesom jeg afslutter enhver behandling med professionel vejledning og gode råd med udgangspunkt i dine fødder. På den måde kan du forlade min klinik velvidende, at du, uden problemer, selv kan holde dine fødder sunde, indtil vi ses igen.

Tidsbestilling behandling af fodvorter

Idet jeg har rygende travlt i min klinik, er det nødvendigt med tidsbestilling i forbindelse med en behandling, uanset om der er tale om hel- eller delbehandlinger. Det sparer dig således også for at komme forgæves og det sikrer dig samtidig, at du aldrig behøver bekymre dig om andet end 100 % afslapning, når du sidder i stolen her hos mig.

Jeg lever af glade kunder og betragter det som et ufravigeligt kriterium, at du skal forlade Fodklinikken med sunde fødder, et smil på læben og lysten til at komme tilbage næste gang, behovet for en fodbehandling opstår.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik her i Nørresundby, kun et stenkast fra Aalborg midtby.